Styling met accessoires

Ik adviseer mijn klanten om naast 4 of meer setjes kleding ook hun favoriete accessoires mee te nemen naar hun beauty fotoshoot.

De accessoires maken een outfit net iets meer bijzonder. Zelfs een heel simpel topje of jurkje kan met een mooie sjaal, riem of halsketting omgetoverd worden tot een stijlvol kledingstuk. De styling met de accessoires kan ook de sfeer van de foto’s veranderen. Met hetzelfde jurkje kan je elegant of als een rock chick overkomen. Het is net wat je er aan zou toevoegen.

In deze blogpost wil ik je graag laten zien welke accessoires handig kunnen zijn tijdens een fotoshoot.

1. Voeg kleur en structuur toe aan jouw outfit met kleurrijke sjaals.

De sjaals hebben een bijzondere functie tijdens een fotoshoot. Ze veranderen jouw look in een handomdraai. Even een zijden sjaal om jouw schouders en jouw styling wordt elegant. Een warme, gebreide sjaal maakt de sfeer van de foto warm en cozy. De sjaals voegen niet alleen kleur en meer structuur aan jouw kleding, maar je kan er ook mee spelen en ermee bewegen waardoor de foto’s minder geposeerd lijken.

 

Accessoires - sjaals

 

2. Creëer een andere sfeer met haarsieraden en oorbellen.

De haarsieraden zijn heel handig als je een romantische sfeer in jouw foto’s  zou willen bereiken. Een mooie bloem in je haar maakt de foto heel vrouwelijk en apart.

Een leuk diadeem of oorbellen met kralen of veren maken de sfeer Boheems,  romantisch of vintage.

Denk dus aan de sfeer die je in jouw foto’s zou willen bereiken tijdens het uitkiezen van deze accessoires.

 

Haaraccessoires en oorbellen

 

3. Meer glamour met sieraden.

Ook de sieraden kunnen de sfeer van jouw foto’s beïnvloeden. Met een klein kettinkje word jouw styling modern en minimalistisch. Met grote oorbellen en veel armbanden word je styling uitbundig en net iets meer gedurfd.

De sieraden kunnen ook de styling van jouw shoot naar een ander tijdperk brengen. Droom je bijvoorbeeld van de vintage glamour styling net als in Great Gatsby of mijn favoriete serie Downton Abbey, dan kan je het ook met mooie sieraden bereiken.

Gouden sieraden

De accessoires zoals sjaals, haarsieraden, oorbellen, halssieraden en armbanden hebben een speciale functie tijdens de fotoshoot. Door de styling van de kleding worden de foto’s sfeervoller en speelser. Vergeet dus niet om jouw favoriete accessoires mee te nemen wanneer je naar jouw fotoshoot komt.

stylingaccessoires

 


Wil je op de hoogte blijven van mijn blogposts, meld je aan voor de Fabulous VIP mail.
Mijn VIP volgers ontvangen één keer per maand een e-mail met de exclusieve aanbiedingen, de styling tips en het nieuws over de beauty fotoshoots.
Lees hier meer over de speciale voordelen voor de VIP volgers.

Fabulous VIP mail

* verplicht veld