Professionele avond make-up – leuk uitstapje uit mijn comfort zone

Twee weken geleden heb ik in onze lokale krant een artikel gelezen over Y Make-up, een nieuwe visagie studio in Hengelo, Gld. Ik vind make-up heel erg leuk en ik wilde al altijd door een visagiste opgemaakt worden om te kijken wat zij aan mij zou adviseren. Daarom vond ik het leuk om te lezen dat er een visagiste in onze buurt is, die make-up workshops geeft.

Ik heb snel contact opgenomen met Yvonne van Y Make-up. Ze zei tegen mij dat ze gratis make-up advies dagen houdt om meer reclame te maken voor haar nieuwe onderneming. Zij heeft mij ingepland voor afgelopen vrijdag.

Ik draag graag make-up, maar meestal is deze heel minimaal en natuurlijk. Ik was heel benieuwd hoe Yvonne mij voor de avond zou opmaken. Wij hebben gekozen voor een grijze oogschaduw en een smokey eye look, omdat ik het nog niet eerder zelf heb geprobeerd. Ik wist het ook niet dat smokey eye bij mijn ogen mogelijk was.

Goed nieuws was dat met mijn bruine ogen kan ik alle kleuren van de oogschaduw dragen die ik wil. :-) Ik wist het eerder niet. Ook heeft Yvonne een grijsblauwe eyeliner bij mij aangebracht wat mij nog nooit goed gelukt was. Yvonne heeft ook een lijstje aan mij gegeven met alle producten die ze voor mijn avond look heeft gebruikt.

Het opgemaakt worden door een professionele visagiste vond ik een heel erg leuke en ontspannende ervaring. Ik voelde me heel goed verzorgd in de mooie visagie ruimte van Yvonne. De mooie grijze duo oogschaduw van Pupa Milano heb ik ook naar huis meegenomen en ik ga het zeker vaak gebruiken.

Jij kan ook Yvonne leren kennen en haar visagie ervaren als je een beauty fotoshoot bij mij boekt, want vanaf nu zijn al mijn beauty fotoshoots inclusief professionele make-up!

 

 

 

  • Yvonne Bremer

    Ziet er heel professioneel uit Ada!!!

    • Ada

      Deze foto heeft mijn vriend gemaakt, nadat ik bij jou ben geweest :-)