Preview vriendinnen fotoshoot van Nicole en Jeanine

Zaterdag 12 april heb ik twee vriendinnen Nicole en Jeanine uit Vorden gefotografeerd.

Nicole is mijn overbuurvrouw. Jullie kennen haar misschien al van twee van mijn eerdere blog posts. Nicole heeft ook vorig jaar in februari een beauty fotoshoot met mij gehad. Zij vond deze ervaring zo leuk dat ze het heel graag nog een keer wilde mee maken, maar deze keer met haar beste vriendin Jeanine.

Yvonne Bremer van Y Make-up heeft de metamorfose van de meiden verzorgd met een prachtige resultaat. De schoonheid van Nicole en Jeanine werd door haar make-up en haarstyling prachtig benadrukt!

Nicole, Jeanine en Yvonne nogmaals bedankt voor deze super leuke fotoshoot! :-)


Zou je ook graag samen met jouw beste vriendin gefotografeerd willen worden?
Of misschien heb je zelf zin in een leuke nieuwe foto met het professionele make-up?
Neem contact met mij op!

Boek een fotoshoot