Locatie fotoshoot met Susanne en haar paarden in Eibergen

Op 15 september heb ik Susanne, haar paard Caen en twee leuke witte pony’s gefotografeerd in Eibergen. Susanne werkt veel met paarden en rijdt vaak dressuurwedstrijden en ze wilde graag met haar paard Caen Silvano x Osmium gefotografeerd worden. Wij hebben heel veel geluk gehad met het weer, want het was heel mooi zonnig en droog en de omgeving was ook prachtig en lekker rustig.

Het fotograferen van een paard was een uitdaging voor mij, maar Caen luisterde heel goed naar Susanne. Moniek, het zusje van Susanne, hielp ons ook om Caen af te leiden, zodat ze richting de camera zou kijken en het ging helemaal goed. Het was een zeer geslaagde ochtend fotoshoot. Bekijk de slideshow en de resultaten onderaan.

Is zo’n locatie fotoshoot met jouw paard ook iets voor jou? Neem snel contact met mij op, vertel me wat jouw wensen precies zijn en ik kom graag met mijn camera bij je langs.

 

 

Susanne-5

Susanne-30

Susanne-41

Susanne-46

Susanne-56

Susanne-92

Susanne-93