Lente komt eraan!

Krijg je ook veel energie van het mooie weer? Ik merk dat ik er vrolijk van word als de zon schijnt en de dagen weer langer worden :-). Het is eigenlijk ongelooflijk dat het al in februari zo mooi is.

Samen met een vriendin zijn we dit weekend opzoek gegaan naar de eerste tekens van de lente bij het kasteel de Wildenborch in Vorden. De sprookjesachtige tuinen van het kasteel waren vol met prachtige sneeuwklokjes en gele winter akonieten. Het was heerlijk om even een wandeling te maken in deze sfeervolle omgeving.

Zou je meer foto’s willen zien die ik van de bloemen en de natuur maak, neem even een kijkje op mijn natuurfotografie website: www.azfoto.nl

IMG_2992 IMG_3054 IMG_2943 IMG_2953

 


Wil je op de hoogte blijven van mijn blogposts, meld je aan voor de Fabulous VIP mail.
Mijn VIP volgers ontvangen één keer per maand een e-mail met de exclusieve aanbiedingen, de styling tips en het nieuws over de beauty fotoshoots. Lees hier meer over de speciale voordelen voor de VIP volgers.

Fabulous VIP mail

* verplicht veld