Gezellige vriendinnen fotoshoot

Donderdag 18 juli heb ik met heel veel plezier twee vriendinnen Moniek en Joyce gefotografeerd. Zij zijn helemaal uit Eibergen en Groenlo gekomen om voor mijn lens te staan.

Ze hebben allebei veel leuke kleding setjes meegenomen en ze hebben zelfs af en toe de kleding met elkaar geruild :-) Ik adviseer mijn klanten altijd om 4-5 setjes mee te nemen, maar eigenlijk de meer de beter :-) De kleding zorgt voor veel variatie en dit is juist heel erg leuk!

Ik heb veel foto’s van Moniek en Joyce apart en samen gemaakt en onze Girl Power fotosessie van 2 uur was snel om. Time flies when you are having fun!

 

MP

Joyce2

Samen 2

jm6 mp4 Samen 3

Is zo’n Girl Power vriendinnen fotoshoot ook iets voor jou? Vraag meer informatie aan via het contactformulier.

Contact Klik hier om jouw Girl Power fotoshoot te boeken.