Mijn favoriete fashion blogs

Vaak begin ik mijn dag met een lekker kopje koffie en mijn favoriete fashion blog selectie op Bloglovin.

Bloglovin is een app waarmee je jouw favoriete blogs kan volgen. Zodra er een nieuwe blogpost gepubliceerd is, wordt het boven op de lijst van jouw favorieten getoond. Je kunt ook de blogs in je eigen categorieën plaatsen. Op deze manier wordt jouw lange lijst met favoriete blogs veel overzichtelijker.

Ik lees graag blogs over fotografie en Photoshop technieken, maar ook over de interieur design, beauty, fashion en gezonde voeding.

Als je op zoek bent naar styling en mode inspiratie met mooie fotografie en (vaak) betaalbare kleding kan ik je deze blogs aanbevelen:

1. Gary Pepper

www.garypeppergirl.com

garypeppergirl
 

Deze blog wordt geschreven door Nicole Warne uit Australië. Zij reist de hele wereld over om de nieuwste fashion trends te presenteren. Ik vind haar blog vooral interessant door de prachtige en inspirerende fotografie vaak gemaakt in een adembenemende setting.

2. Queen of Jetlags

www.queenofjetlags.com

queenofjetlags
 
Noortje de Groot reist heel veel samen met haar vriend die in een band speelt. Zij plaatst elke dag leuke designer outfits op haar blog en een keer in de week geeft ze ook blogging advies.

3. Style Scrapbook

www.stylescrapbook.com

stylescrapbook
 
Mexicaanse Andy Torres woont in Amsterdam, maar ze reis ook vaak naar andere landen. Vooral haar foto’s uit Parijs vond ik heel erg mooi. Zij blogt elke dag haar mooie outfits.

4. Red Sonja Fashion

www.redsonjafashion.com

redsonja
 
Sonja Vogel is een grote fan van Caro Emerald en de mode van de jaren 50. Zij mixt vaak vintage kleding met de kleding van H&M, Zara en Primark. Daarmee creëert ze heel originele combinaties die ook nog betaalbaar zijn. Elke maand kan je stemmen op haar mooiste outfit van de maand.

5. A Dash of Fash

www.adashoffash.com

adashoffash
 
Iris Dijkers is grafische vormgever en illustrator met een passie voor mode. Haar style is vrolijk en creatief. Haar kleding combinaties zijn vaak verrassend. Zij draagt vaak vrolijke kleuren en prints.

Dat zijn mijn favorieten op dit moment. Welke blogs lees jij graag? Misschien schrijf je ook jouw eigen blog? Laat het me weten in de reacties onderin :-). Ik ben heel benieuwd naar jouw favorieten. Mijn blog op Bloglovin kan je hier vinden.
 
 


Vind je het leuk om op de hoogte blijven van mijn blogposts, meld je dan snel aan voor de Fabulous VIP mail.
Mijn VIP volgers ontvangen één keer per maand een e-mail met de exclusieve aanbiedingen, de styling tips en het nieuws over de beauty fotoshoots. Lees hier meer over de speciale voordelen voor de VIP volgers.

Fabulous VIP mail

* verplicht veld


 
 

  • http://www.redsonjafashion.com/ Sonja – Red Sonja Blog

    Aah, ik zie dit nu pas, maar wat superleuk zeg dat je mijn blog hiertussen hebt gezet! Echt heel leuk! :D Dankjewel!

    • http://www.azfotografie.nl Ada Z

      Dankjewel voor je reactie, Sonja! Heel graag gedaan! Ik lees jouw blog met heel veel plezier :-)