Begin van mijn fotoshoot styling collectie

Misschien heb je het al in de Fabulous VIP mail van deze week gelezen – vanaf nu kan je tijdens jouw beauty fotoshoot gebruik maken van mijn fotoshoot styling collectie.

Vorig jaar ben ik begonnen met het verzamelen van inspirerende kleding. Toen heb ik op de IJ-hallen markt in Amsterdam de zwarte kanten rok gekocht. Vorige week heb ik een mooi licht glitter jurkje aan mijn verzameling toegevoegd. Het was nog helemaal nieuw en ongedragen op UnitedWardrobe.nl te koop.

De styling items hebben nu nog maat S, maar ik ga mijn collectie nog uitbreiden met kleding in grotere maten.

Voor €10 extra kan je een onbeperkt aantal items tijdens jouw fotoshoot gebruiken.

Volg je de Fabulous VIP mail, dan is het gebruik van de collectie voor jou gratis!

styling collectie

 


Wil je op de hoogte blijven van mijn blogposts en speciale aanbiedingen, meld je aan voor de Fabulous VIP mail.
Mijn VIP volgers ontvangen één keer per maand een e-mail met de exclusieve aanbiedingen, de styling tips en het nieuws over de beauty fotoshoots. Lees hier meer over de speciale voordelen voor de VIP volgers.

Fabulous VIP mail

* verplicht veld