Beauty fotoshoot met Nicole

Zaterdag 12 april heb ik mijn vriendin Nicole samen met haar vriendin Jeanine gefotografeerd. De resultaten van deze beauty fotoshoot kan je onderin bekijken.

Ik heb Nicole al twee keer eerder voor mijn lens gehad. Een maand geleden heb ik een foto van haar mogen maken voor bij het artikel in het VVA magazine (zie de “before” foto).

In februari 2013 heeft Nicole ook een beauty fotoshoot met mij gehad. Ze vond het toen zo heel erg leuk dat ze graag nog een fotoshoot wilde hebben. Deze keer heeft ze haar beste vriendin Jeanine uitgenodigd om samen een fotosessie met haar te delen. Ik ga de resultaten van de fotoshoot met Jeanine ook binnenkort posten.

Voordat onze fotosessie begon, werd Nicole eerst prachtig opgemaakt door Yvonne Bremer van
Y Make-up. Het is een ware metamorfose geworden. Nicole is namelijk niet gewend om dagelijks make-up te dragen. De keuze is gevallen op een rode lipstick die heel erg goed bij haar uitstraling paste.

Het geeft mij ontzettend veel voldoening om iemand tijdens de fotopresentatie met een enorme glimlach op het scherm te zien kijken en ik ben net als Nicole superblij met de resultaten van deze beauty fotoshoot :-). Enjoy!

 

NG4 NG1 NG5 NG7 NG2 NG6

NG3


Wil je op de hoogte blijven van mijn blogposts, meld je dan snel aan voor de Fabulous VIP mail.
Mijn VIP volgers ontvangen één keer per maand een e-mail met de exclusieve aanbiedingen, de styling tips en het nieuws over de beauty fotoshoots. Lees hier meer over de speciale voordelen voor de VIP volgers.

Fabulous VIP mail

* verplicht veld