Stijlvolle verpakking van jouw fotoafdrukken

Hoe vaak heb je foto’s gemaakt die je alleen als digitale bestanden op je pc, laptop of telefoon hebt staan? We kennen het allemaal… Het laten afdrukken van de foto’s wordt vaak vergeten. Toch is het altijd jammer wanneer het apparaat waar onze foto’s op staan een keer niet meer werkt. Dan zijn er plotseling heel veel leuke herinneringen verloren.

Na de beauty fotoshoot met mij kan je een keuze maken tussen twee fotocollecties met niet alleen jouw foto’s digitaal, maar ook geprint op een mooi professioneel fotopapier.

De fotoafdrukken en een usb stick worden verpakt in mooie en stevige handgemaakte doosjes. Deze doosjes zijn in verschillende kleuren leverbaar, zoals bijvoorbeeld paars, rood en groen.

De basis collectie van 5 fotoafdrukken wordt verpakt in een kleinere doosje (11 cm x 16 cm) met een losse deksel.

De deluxe collectie met 12 fotoafdrukken en 1 fotoafdruk A4 wordt verpakt in een grotere doos (20 cm x 30 cm). Bekijk de voorbeelden onderin.

Zou je meer willen weten over de fotocollecties, lees even de info pagina door of vraag vrijblijvend de prijslijst aan.

 

doosjes1

doosjes 2

 

 


Wil je op de hoogte blijven van mijn blogposts, meld je aan voor de Fabulous VIP mail.
Mijn VIP volgers ontvangen één keer per maand een e-mail met de exclusieve aanbiedingen, de styling tips en het nieuws over de beauty fotoshoots. Lees hier meer over de speciale voordelen voor de VIP volgers.

Fabulous VIP mail

* verplicht veld
 
 

  • Tina Winkel

    What a beautiful & quality packaging! Love all the different colors!!

    • Ada

      Thank you, Tina! :-)