Moderne muurdecoratie – foto op aluminium

Mocht je jouw muurdecoratie thuis of op kantoor willen updaten met een strak en modern uiterlijk, dan is een foto gedrukt op aluminium zeker een leuk alternatief t.o.v. een vertrouwde foto op canvas.

FotoOpAluminium.nl heeft mij de mogelijkheid gegeven om hun product uit te proberen. Voor de test heb ik een foto gekozen die ik in 2011 in Amsterdam heb gemaakt.

Tijdens het bestellen van de foto op aluminium kan je jouw foto niet alleen vanuit jouw computer, smartphone of tablet uploaden, maar je kunt ook kiezen uit de foto’s die je op Facebook, Instagram of Flickr hebt staan.

Daarna kan je kiezen uit heel veel verschillende maten tot zelfs 150 cm x 100 cm. Je kunt ook een specifieke maat invullen die misschien beter bij de uitsnede van jouw foto past. De maat van mijn foto is bijvoorbeeld 60 cm x 40 cm.

foto-op-aluminium-2

Je hebt ook de keuze om jouw foto op een wit of een geborsteld (RVS) aluminium te laten afdrukken. Zelf heb ik gekozen voor de witte achtergrond met een mooie matte afwerking, zonder de zichtbare aluminium structuur.

Mocht je jouw foto op aluminium buiten willen ophangen, dan heb je ook de mogelijkheid om het aan te geven. Jouw foto wordt dan op een weerbestendig dibondpaneel gedrukt. Je krijgt dan ook een ander ophangsysteem wat dan specifiek voor buitenweer geschikt is.

Bij de volgende stap kan je ook een ophangsysteem bestellen. Deze is ontzettend makkelijk in gebruik. Je plakt het gewoon op de achterkant van het paneel en laat het 24 uur drogen. De foto hangt dan ongeveer 1 cm van de muur af, wat voor een mooi zwevend effect zorgt.

foto-op-aluminium-3

Ik ben heel tevreden over mijn foto op aluminium. Ik vind dat de kleuren en de belichting van één van mijn favoriete foto’s mooi zijn uitgekomen en dat het product ook een leuke en moderne uitstraling heeft. Het is een prachtige toevoeging aan ons interieur.

Zou je ook een foto op aluminium voor op jouw muur willen bestellen, kijk dan naar: www.FotoOpAluminium.nl.

 


Vind je het leuk om op de hoogte blijven van mijn blogposts, meld je dan snel aan voor de Fabulous VIP mail.
Mijn VIP volgers ontvangen één keer per maand een e-mail met de exclusieve aanbiedingen, de styling tips en het nieuws over de beauty fotoshoots. Lees hier meer over de speciale voordelen voor de VIP volgers.

Fabulous VIP mail

* verplicht veld