Inspirerende werkplekken voor thuis

Veel zelfstandige professionals, maar ook mensen die in dienst zijn kiezen tegenwoordig om thuis te werken. Mijn vriend en ik hebben al jaren een aparte computerkamer thuis, waar wij aan het bewerken van foto’s en het maken van websites werken.

Wat ik zelf heel belangrijk vind in onze kantoorruimte thuis is goed licht dat niet in mijn beeldscherm reflecteert. Ook een ruime tafel waar ik mijn laptop, een extra beeldscherm en mijn notitieboekjes kwijt kan, is essentieel. Ik hou ook van een opgeruimd bureau. Een “creative mess” is niks voor mij. ;-)

Maar hoe kan je deze ruimte nog gezelliger maken, zodat je er graag lange tijd spendeert? Ik heb Pinterest geraadpleegd om te kijken welke ideeën de interieur ontwerpers hebben over een kantoorruimte aan huis.

Hoe zou jouw ideale werkplek eruitzien? Laat het me weten in een reactie onderin :-).

 


Zou je graag op de hoogte willen blijven van mijn blogposts? Meld je dan snel aan voor de Fabulous VIP mail.
Mijn VIP volgers ontvangen één keer per maand een e-mail met de exclusieve aanbiedingen, de styling tips, inspiratie en het nieuws over de beauty fotoshoots. Lees hier meer over de speciale voordelen voor de VIP volgers.

Fabulous VIP mail

* verplicht veld