Inspiratie en rooibos thee in Den Bosch

Afgelopen woensdag heb ik mijn vriendin en collega fotografe Marta Hurtado in Den Bosch ontmoet. Marta komt net als ik oorspronkelijk uit Polen, maar zij woont en werkt al jaren in Brussel. Den Bosch was dus voor ons allebei ongeveer halve wegen.

We kennen elkaar via de portret & lifestyle fotografie workshop van Deense fotografe Christina Greve die we samen volgen online. Tot nu toe hebben we elkaar alleen via Skype of email gesproken. Het was dus ontzettend leuk om elkaar in “real life” te ontmoeten :-)

Wij hebben veel ervaringen en inspiratie kunnen uitwisselen tijdens een lekkere lunch en een grote kop rooibos thee. Daarna hebben we nog een korte wandeling gemaakt door het centrum van Den Bosch en natuurlijk hebben we dan ook foto’s gemaakt. Het centrum was mooi versierd voor de carnaval en er was ook de markt in de binnenstad.

Jammer dat we allebei vroeg naar huis moesten gaan, maar we zullen elkaar binnenkort weer zien en misschien zullen we ook met elkaar samenwerken tijdens een fotoshoot. :-)

Marta heeft ook een blogpost geschreven over onze dag in Den Bosch. Lees meer hier. :-)

Friendship is born at that moment
when one person says to another:
“What? You too? I thought I was the only one.”
– C.S. Lewis

Marta DenBosch1 DenBosch2

 


Wil je op de hoogte blijven van mijn blogposts, meld je aan voor de Fabulous VIP mail.
Mijn VIP volgers ontvangen één keer per maand een e-mail met de exclusieve aanbiedingen, de styling tips en het nieuws over de beauty fotoshoots. Lees hier meer over de speciale voordelen voor de VIP volgers.

Fabulous VIP mail

* verplicht veld