Info

Beauty fotoshoot

Verlang je naar een zelfvertrouwen boost en naar het gevoel dat je MOOI bent? Zou je graag foto’s willen hebben waar je jaren trots op zou kunnen zijn? Zou je jezelf professioneel willen presenteren op jouw website, blog en social media?

Dan is de beauty fotoshoot iets voor jou, want elke vrouw verdient het om mooi geportretteerd te worden. Jij ook!

Voor de beauty fotoshoot zullen we eerst jouw specifieke wensen bespreken en overleggen over de styling en de voorbereiding van jouw fotosessie. Het is ook een leuk excuus voor jou om lekker te gaan winkelen ;-).

Voordat de fotosessie gaat beginnen, wordt je eerst verwend met een mooie professionele make-up en haarstyling. Dit duurt ongeveer 1,5 uur per persoon. De fotoshoot zelf duurt ongeveer 1,5 uur. Heb je geen ervaring met het poseren voor foto’s? Geen probleem! Ik ga jou zorgvuldig begeleiden naar veel mooie poses die geschikt zijn voor jouw leeftijd en figuur.

Boek je de fotoshoot samen met bijvoorbeeld een vriendin, dan maak ik ook graag een aantal foto’s van jullie samen en één afdruk hiervan zullen jullie cadeau ontvangen met jullie gekozen fotoafdrukken collectie.

beautyshoot3

De beauty fotoshoot verloopt in een huiselijke sfeer. Ik fotografeer met natuurlijk licht dat voor een mooi, stralend effect zorgt. Wij worden ook niet gehinderd door de flitsers. Uit ervaring weet ik dat de fotoshoot op deze manier veel prettiger verloopt.

Na de fotoshoot zullen we de presentatie van jouw foto’s inplannen. Deze zal ongeveer 2 weken na de fotoshoot plaatsvinden. Alle foto’s die je te zien krijgt worden door mij persoonlijk bewerkt en in de vorm van een mooie slideshow aan jou gepresenteerd. Na de presentatie kan je uitzoeken welke foto’s je als afdrukken zou willen bestellen.

Mocht het gebeuren dat je niet tevreden bent met de resultaten van jouw fotoshoot, dan ben je niet verplicht om iets te bestellen. Ik doe natuurlijk mijn uiterste best om mooie foto’s van jou te maken, zodat je ze allemaal heel graag zou willen hebben :-).

Klantenervaringen

testimonial_Anniek

testimonial_Monique

testimonial_Moniek

testimonial_Nicole

testimonial_Jeanine2

Prijzen

De beauty fotoshoot inclusief make-up en haarstyling kost € 99 per persoon.

De losse fotoafdrukken kosten vanaf € 29 per stuk (inclusief de digitale bestanden).

De fotoafdrukken collecties beginnen met € 149 voor 5 fotoafdrukken (10 cm x 15 cm).

Samen met door jouw gekozen fotocollectie ontvang je ook:

  • 6 mooie pasfoto’s t.w.v. € 15
  • usb-stick met de bestelde foto’s die geschikt zijn voor extra afdrukken en voor jouw website en/of social media
  • luxe verpakking (voorbeeld)

Zou je vrijblijvend meer informatie willen ontvangen over de fotoshoot? Neem contact met mij op door het contactformulier in te vullen.

Wil je graag op de hoogte blijven van de exclusieve VIP aanbiedingen? Klik hier om je aan te melden voor de Fabulous VIP mail!

 

Locatie fotoshoot

Zou je liever buiten gefotografeerd willen worden in een voor jou vertrouwde omgeving? Ik kom graag met mijn camera naar de door jou gekozen plek.

Het is ook mogelijk om een fotoshoot samen met jouw paard of jouw huisdier te hebben.

Ik reis gratis in de straal van 35 km vanuit Vorden.

met jouw paard

JW_J1

De prijs van de fotoshoot op locatie is afhankelijk van jouw specifieke wensen. Het is mogelijk om voor een meerprijs make-up en haarstyling erbij te reserveren.

Wil je graag meer informatie ontvangen over de beauty fotoshoot, de fotoshoot op locatie en de fotoafdrukken collecties, neem contact met mij opContact

Google+