Inspirerende werkplekken voor thuis

Veel zelfstandige professionals, maar ook mensen die in dienst zijn kiezen tegenwoordig om thuis te werken. Mijn vriend en ik hebben al jaren een aparte computerkamer thuis, waar wij aan het bewerken van foto’s en het maken van websites werken. Wat ik zelf heel belangrijk vind in onze kantoorruimte thuis is goed licht dat niet in mijn beeldscherm reflecteert. Ook een ruime tafel waar ik mijn laptop, een extra beeldscherm en mijn notitieboekjes kwijt kan,… Lees meer »


Prettige feestdagen!

Graag wens ik al mijn klanten, lezers, volgers, familie, vrienden en kennissen Prettige Feestdagen toe! Bedankt voor al jullie steun in het afgelopen jaar. :-) Ik hoop dat we allemaal een liefdevol, succesvol en gezond Nieuw Jaar zullen hebben! Tot ziens in 2015!


Zakelijke profielfoto voor Agata

Eind oktober ben ik op bezoek geweest bij mijn familie in Polen. Mijn zusje Agata volgt op dit moment een postdoctorale beroepsopleiding tot coach. Zij is ook bezig met de voorbereiding van haar website. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe zakelijke profielfoto bij. Ik ben blij dat ik haar hiermee kon helpen. :-)   Vind je het leuk om op de hoogte blijven van mijn blogposts, meld… Lees meer »


Moderne muurdecoratie – foto op aluminium

Mocht je jouw muurdecoratie thuis of op kantoor willen updaten met een strak en modern uiterlijk, dan is een foto gedrukt op aluminium zeker een leuk alternatief t.o.v. een vertrouwde foto op canvas. FotoOpAluminium.nl heeft mij de mogelijkheid gegeven om hun product uit te proberen. Voor de test heb ik een foto gekozen die ik in 2011 in Amsterdam heb gemaakt. Tijdens het bestellen van de foto op aluminium… Lees meer »


Beauty fotoshoot met Tamara

In oktober hebben wij een heel erg leuke beauty fotoshoot gehad met Tamara. Zij is helemaal uit Zuid Holland gekomen voor onze fotoshoot. Tamara is zelf ook portretfotografe. Zij fotografeert liefst pasgeboren baby’s, maar ook voor andere soorten fotografie kan je bij haar terecht. Onze fotoshoot was geïnspireerd door glamour fotografie van Sue Bryce. Tamara heeft prachtige vintage jurken meegenomen: een blauwe en een gouden met… Lees meer »


Profielfoto mini-fotoshoot met Inge

Vorige week is Inge bij ons geweest voor een mini-fotoshoot. Zij was de gelukkige winnaar van onze Facebook actie en zij heeft deze fotoshoot en een nieuwe profielfoto gewonnen. Inge woont in Vorden en zij is moeder van twee meisjes. Zij heeft ook een eigen bedrijf waar ze voedingsadvies geeft aan mensen die graag gezonder willen leven. Kijk even op haar website: www.egavorden.nl Vóór de fotoshoot werd Inge nog eerst opgemaakt… Lees meer »


Loveshoot met Lyset en André

Zaterdag 20 september zijn Lyset en André helemaal uit Nijmegen naar mijn studio gekomen voor een loveshoot. Zij hebben hun fotoshoot gecombineerd met familiebezoek in de Achterhoek. Lyset en André wilden heel graag een aantal leuke foto’s samen hebben en ook nieuwe profielfoto’s voor hun social media. Hierbij hun favoriete foto’s van onze fotoshoot :-).   Lyset en André, nogmaals bedankt voor jullie komst en voor de gezellige fotoshoot!… Lees meer »


Beauty fotoshoot met Ingrid

16 september is Ingrid uit Brummen bij ons geweest voor de beauty fotoshoot. Zij heeft deze shoot cadeau gekregen van haar man Berry. :-) Ingrid en Berry vinden het ook zelf leuk om te fotograferen en ze nemen graag hun camera’s mee als ze gaan wandelen in de natuur. Voordat onze fotoshoot is begonnen werd Ingrid eerst mooi opgemaakt door Yvonne Bremer van Y Make-up. Daarna hebben wij een… Lees meer »


Fotowandeling met Marta

Vorige week is mijn vriendin Marta Hurtado bij ons op visite geweest. Marta is portretfotografe en kunstenares uit Brussel. Zij is net als ik gespecialiseerd in portretfotografie van vrouwen. Samen met haar man Hector werken ze ook aan een fashion blog Streetglams waar ze de kledingstijl van Brussel vastleggen. Net als ik is Marta ook in Polen geboren en ze woont al jaren in het buitenland. Wij… Lees meer »


Woondecoratie – kussens met foto’s

Iedereen weet het dat je met leuke kussens elk interieur een mooie uitstraling kan geven. Ze worden vaak gebruikt als een leuk kleuraccent en een eyecatcher. Naast leren, stoffen, gebreide en patchwork kussens, kan je ze ook laten bedrukken met jouw favoriete foto’s. Zelf zou ik misschien niet snel een portretfoto op een kussen willen zetten, maar een natuurfoto of een foto van een aparte bloem kan volgens mij heel mooi op een kussen staan…. Lees meer »