Beauty fotoshoot met Tamara

In oktober hebben wij een heel erg leuke beauty fotoshoot gehad met Tamara. Zij is helemaal uit Zuid Holland gekomen voor onze fotoshoot. Tamara is zelf ook portretfotografe. Zij fotografeert liefst pasgeboren baby’s, maar ook voor andere soorten fotografie kan je bij haar terecht.

Onze fotoshoot was geïnspireerd door glamour fotografie van Sue Bryce. Tamara heeft prachtige vintage jurken meegenomen: een blauwe en een gouden met pailletten, en een mooie lichtgele jurk met een tule rok.

Voordat onze fotoshoot begon werd ze eerst nog mooi opgemaakt door Yvonne Bremer van Y Make-up met de producten van Pupa Milano.

Tamara, Yvonne en ik hebben genoten van de fotoshoot met jou. Het was heel erg leuk om jou te leren kennen. Nogmaals bedankt voor je komst en voor het meenemen van jouw inspirerende kleding! Veel plezier met jouw nieuwe foto’s! :-)

TG1 TG3 TG4 TG6 TG7 TG8

 


Vind je het leuk om op de hoogte blijven van mijn blogposts, meld je dan snel aan voor de Fabulous VIP mail.
Mijn VIP volgers ontvangen één keer per maand een e-mail met de exclusieve aanbiedingen, de styling tips en het nieuws over de beauty fotoshoots. Lees hier meer over de speciale voordelen voor de VIP volgers.

Fabulous VIP mail

* verplicht veld